1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Boy or Girl Konfettiballong

Betyg: 5 av 5
(1 omdömen)
69 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 15118
Avslöja könet på er bebis på ett roligt och spännande sätt med hjälp av denna tjusiga ballong! Fyll ballongen med önskad konfetti färg och blås sedan upp den med helium eller luft. Ballongen höjer både spänningen och blir dessutom en riktigt fin baby shower dekoration. Bjud in gästerna på baby shower och låt spänningen stiga till max innan ni spräcker ballongen och låter konfettin avslöja om det är en flicka eller en pojke!

Boy or Girl Konfettiballong är en stor svart ballong med texten "Boy or girl?". Ingår även blå och rosa konfetti, samt 4 tofsar i färgerna blå och rosa, som går att fästa på nedre delen av ballongen som dekoration. Välj om du vill fylla ballongen med rosa eller blå konfetti, fyll sedan ballongen med helium eller luft.

OBS! Denna ballong är av en större variant och rymmer därför lika mycket helium som cirka 25-30st normalstora latexballonger.

Storlek: ca 91 cm i diameter.

Säljs styckvis.

Tillbehör

5 1

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Fin ballong med snabb leveranstid!! :) Nu väntas bara överraskningen om vilket kön det blir hihi

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också