1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Bedroom Battle Spel

(4 omdömen)
Betyg: 5 av 5
239 kr
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 12470
Är du och partnern inte så kreativa när det kommer till förspel och framkallandet av klimax så kan Bedroom Battle vara spelet för er! Detta sensuella parspel går ut på att ni ska spela mot varandra för att vinna sexuella tjänster och utmaningar.

Bedroom Battle har skapats med omtänksamhet och blir en succé oavsett vilken sexuell läggning du och din partner har, kärleksspelet funkar precis för alla!

Spelregler:
Bedroom Battle Spel är ett kreativt kärleksspel som handlar om stridskort och belöningskort. Vid början av varje spelomgång plockar ni fram ett belöningskort som ni ska försöka vinna över med hjälp av era stridskort.

Varje belöningskort innehåller 3 sexiga utmaningar och du som vinnare bestämmer en av de tre utmaningarna som du, partnern, eller båda ska utföra. Vinnaren av flest belöningskort genom spelets gång får som avslutning välja mellan en av flera slutbelöningskort som innehåller extra erotiska och sensuella utmaningar.

Ni bestämmer hur många belöningskort som ska vara med under spelets gång, d.v.s. längden på spelet. Bedroom Battle spelet kan pågå i så länge som 30 minuter, alternativt ett helt dygn!

Bedroom Battle Spel innehåller följande:
92 x Stridskort.
70 x Belöningskort innehållande 210 olika utmaningar.
1 x Startspelarkort.
2 x "Dra sig ur/Fega ur" kort.

Kompletta instruktioner medföljer.

OBS! All text är på engelska.

Förpackningen mäter cirka 17.5cm (L) x 2cm (B) x 9cm (H).
5 4

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Ett spel som ger både skratt och nufikenhet.

Betyg:5av 5

Väldigt underhållande och välgjort spel, roliga och väluttänka utmatningar samt att spelet i sig var väldigt kul, lite krångligt att förstå till en början men väl värt de

Betyg:5av 5

Köpvärt spel för det där lilla extra!

Trevligt spel, som kan leda till mycket.

Andra köpte också