Bean Boozled Spinner Tin Jelly Bean

179 kr
Finns i lager
Lev.tid: 1-2 dagar
Art.nr: 14001


I det här spelet kan du riktigt busa till det med vännerna. Se på deras miner när de måste prova de underliggande smakerna. Snurra detta Jelly Bean spel och smaka på den Jelly Bean som den gula pinnen stannar på. Hitta på egna spelregler och ha kul. Men var redo med servetten ifall dina smaklökar inte klarar av utmaningen. Vill du ha både spel och godis i ett så är Beanboozled challange ett toppen val.

Bean Boozled Spinner Tin Jelly Bean kommer med 20 olika smaker. Spelet består av en snygg plåtburk i olika färger med ett mönster av varningstejp där du öppnar locket. Ovanpå står de olika smakerna med en liten bild på de olika Jelly Beans som finns i den. Snurra på hjulet och få reda på vilken smak den gula pinnen landar på. Lätt som en plätt. Den är dessutom redo att ges bort i present i sin snygga förpackning.

Smakerna består av:
Tutti-Frutti - Sura strumpor.
Pärsika - Spya.
Kokos - Sur mjölk.
Karamellpopcorn - Möglig ost.
Chokladpuddig - Hundmat på burk.
Popcorn med smör på - eller ruttet ägg.
Saftigt päron - Snor.
Jordgubb- och banansmoothie - Död fisk.
Lime - Gräs från gräsklipparen.
Lakrits - Skunk spray.

Vikt 95 gram gelebönor.

Ingredienser:
Socker, glukossirap, modifierad majsstärkelse, aromämnen, koncentrat av (äpple, pumpa, morot, spirulina, lila morot, svart morot, svarta vinbär, hibiskus), salt färgämnen (E100, E150a, E153, E162, E171), surhetsreglerande medel (E270, E325, E327, E330, E331), ytbehandlingsmedel (E901, E903, E904), persikopurékoncentrat, bananpuré, choklad (socker, kakaomassa, kakosmör, emulgeringsmedel: E322 soja lecitin, aromämnen), limejuicekoncentrat, päronjuicekoncentrat, kakaopulver, kokos, förtjockningsmedel (E1400), vinäger. Kakaotorrsubstans 35% minimum. Innehållet är slumpmässigt blandat och innehåller eventuellt inte alla smaker. Förvaras svalt och torrt.

Så tyckte andra om produkten

0 Recensioner
Skriv en recension!


Betyg:
Personer som köpte denna produkt köpte också