Batman v Superman

Batman v Superman är en spännande och fartfylld film där DC Comics karaktärerna Batman och Superman utmanar varandra, i samma stund som mänskligheten hotas av något som världen aldrig någonsin stött på tidigare. Helt enkelt en super spännande film om dem två populära och mycket omtyckta superhjältarna Batman och Superman.

Nu har även du chansen att vara med i det spännande Batman v Superman äventyret! Här har vi nämligen samlat ihop en hel kategori med massor av häftiga och festliga Batman v Superman kalas prylar. I Batman v Superman kategorin kan du både låta dig inspireras och införskaffa dig praktiska tillbehör, tårtdekorationer och snygga dekorationer som passar perfekt till ditt superhjältekalas. Duka fram med snygga tallrikar, muggar, servetter med Batman v Superman motiv, och sätt pricken över i:et på dukningen med en matchande bordsduk och kanske några passande ballonger, serpentiner och girlanger.

För dig som vill bjuda in, eller blivit inbjuden till en super häftiga Batman v Superman maskerad eller kalas kan du även i denna kategori finna coola Batman och Superman maskeraddräkter, masker, mantlar och andra tillbehör. Med hjälp av dessa maskerad utklädnader och tillbehör kan du enkelt få till den coolaste Batman eller Superman dräkten på hela festen!

+ Visa mer