1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34
2 varianter
Batman Dräkt Deluxe

Batman Dräkt Deluxe Large (Large)

3199 kr

 Tillverkarens ungefärliga storlekar:

 Storlek  Medium Large
 Bröst 106cm 112cm
 Midja 76-86cm 86-91cm
 Insida ben 84cm 84cm

 Övrig fakta om produkten:

Material 100% polyester
Tvättråd Handtvätt och dropptorkning.
Storleksguide
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 12070
Som Gothams beskyddare är det viktigt att du bär på krigsrustning av högsta kvalitet vilket är vad denna Batman Dräkt i deluxe variant erbjuder dig! Den här välkända Batman dräkt kommer innehållande precis allt som krävs för att frambringa den omtalade TV- och serietidnings superhjälten Batman till liv inför t.ex maskeradfesten.

Batman Dräkt Deluxe är av extremt högt kvalitet och omfattar en långärmad överdel i lycramaterial med detaljrika muskler framtill liknande Batmans dräkt. Det medföljer även ett par matchande byxor med resårband vid midjan, ett gyllene tillbehörsbälte samt en detaljrik, svartfärgad mantel med taggiga detaljer.

Ingår gör även tillhörande svarta skoöverdrag, klassiska Batman handskar utförda i minsta detalj samt en autentisk Batman mask tillverkad av latexmaterial som sträcker sig ända ner till halsen.

Storlekar: Medium och Large.

Detta är en officiellt licensierad Batman™ produkt.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också