Baby Shower Teman

När det börjar bli dags för dem blivande föräldrarna att äntligen få träffa sitt barn brukar det vara väldigt populärt att bjuda in till en härlig baby shower för att fira det lilla barnet. På en baby shower brukar man ge den blivande mamman goda råd och tips inför bebisens ankomst och det är heller inte ovanligt att gästerna har med sig passande bebis presenter.

Med hur gör man egentligen när man ska anordna och duka fram en baby shower? Jo, först och främst bör du bestämma dig för ett baby shower tema som passar de blivande föräldrarna och det kommande barnet. Och vilken tur att du har klickat dig in just här, för här kan du nämligen kika på, och även inspireras av en hel del olika baby shower teman i härliga nyanser av dem klassiska baby shower färgerna rosa och blått!

Välj mellan klassiska "It's a boy" och "It's a girl" teman, Disney Musse och Mimmi Pigg teman, härliga mönster och söta små djur teman. För dig som inte vill avslöja bebisen kön kan du köra på ett baby shower tema i flera olika söta färger med fina baby texter och motiv. Perfekt när du vill bjuda in till en söt, passande och festlig baby shower utan att behöva avslöja bebisens kön!

+ Visa mer