1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

20-50% rabatt på alla Adventskalendrar!

Ansiktsdiamanter Glitz Mix & Match

69 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 24388
Addera ett vackert skimmer till din sminkning med dessa fantastiska ansiktsdiamanter! Ett strålande set med 48 stycken ansiktsjuveler som du kan placera precis hur du vill i ansiktet, du kan exempelvis sätta dem i ett vackert mönster i pannan, i en snygg form runt ögonen eller kanske lite huller om buller över hela ansiktet. Med de här ansiktsdiamanterna kan du alltså skapa en hel del olika mönster och former till din sminkning på ett riktigt enkelt sätt, allt du behöver göra är att trycka dit diamanterna där du vill ha dem så är det klart. Utmärkta diamanter för alla som vill skapa ett eget ansiktssmycke.

Ansiktsdiamanter Glitz Mix & Match omfattar ett set med 48 stycken regnbågsskimrande ansiktsdiamanter i olika former och storlekar som är från 0,5 cm till 2 cm stora. Diamanterna har självhäftande baksida och appliceras genom att trycka dem mot ren och torr hud i ca fem sekunder.

Info om Ansiktsdiamanter Mix & Match:
- 48 st olika diamanter med självhäftande baksida.
- Mått: ca 0,5 till 2 cm.
- 100% Vegansk.
- Material: Plast.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också