3-5 dagars lev.tidVisa kundomdömen
3-5 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Air Lounger Luftsoffa Grå

349 kr
399 kr
I lager
Lev: 3-5 dagar
Art: 22736
Fixa den ultimata avkopplingen med denna Air Lounger luftsoffa! En både bekväm och smidig luftsoffa som du fyller med luft genom att dra den genom luften några gånger. När den är fylld med luft kan du riktigt skönt lägga dig och slappna av på den. Denna uppblåsbara laybag soffa är dessutom inte bara enkel att använda, utan den är även riktigt enkel att ta med sig, lägg bara ner den i medföljande förvaringsväskan så kan du bära med den på axeln när du ska till parken, stranden, campingen eller liknande. Utmärkt laybag soffa för alla som vill slappna av på ett riktigt bekvämt sätt.

Air Lounger Luftsoffa Grå innehåller en grå uppblåsbar soffa. Svep soffan genom luften för att fylla den. Förvaringspåse i matchande färg med dragsko och justerbar axelrem medföljer. Instruktioner med bilder för att fylla soffan finns på förpackningen.

Info om Air Lounger Luftsoffa Grå:
- Enkel att fylla med luft.
- Förvaringsväska ingår.
- Maxvikt: 160 kg.
- Material: 100% Polyester.
- Mått: 180 x 90 cm.

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också