1-3 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-3 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Adventskalender for Soffpotatisar

Betyg: 5 av 5
(1 omdömen)
129 kr
I lager
Lev: 1-3 dagar
Art: 24740
Ett av de vanligaste nyårslöftena är att man ska börja leva mer hälsosamt och börja träna, och med denna roliga adventskalender kan du börja med din träning redan innan jul! I denna adventskalender för soffpotatisar får du nämligen tre olika fysiska aktiviteter att välja mellan för varje dag fram till julafton, vilket inte bara får dig i god form inför ditt nyårslöfte, utan också får den långa väntan på jultomten att gå lite fortare. En riktigt rolig adventskalender som passar alla vare sig hur gammal du är eller hur mycket träningserfarenhet du har sen tidigare.

Adventskalender för Soffpotatisar omfattar en adventskalender av papp med 24 luckor. Bakom varje lucka finns tre olika alternativ på fysiska aktiviteter som du får välja mellan. De olika aktiviteterna tar olika lång tid och är utformade att passa de flesta, oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet. Kalendern är ca 21 x 29,5 cm stor och har engelsk text.

Info om Adventskalender för Soffpotatisar:
- Kalender med 24 luckor med fysiska aktiviteter.
- Endast text på engelska.
- Mått: ca 21 x 29,5 cm.
- Material: Papp.

5 1

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Rolig och väldigt bra!

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också