1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Adventskalender för Par

(3 omdömen)
Betyg: 5 av 5
129 kr
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 16369
Med denna adventskalender för par kan du och din partner få en riktigt romantisk och erotisk jul! Den här adventskalendern för vuxna fungerar precis som en vanlig adventskalender, men istället för en mumsig chokladbit får ni tre olika aktiviteter att välja mellan. Förbered er på en riktigt romantiskt och spännande jul tillsammans med detta kärleks-spel!

Adventskalender för Par omfattar en adventskalender med luckor att öppna dag för dag från den 1:a till den 24:e december. Luckorna innehåller 3 olika erotiska, roliga eller romantiska aktiviteter att välja mellan. På baksidan finns instruktioner på engelska. Kalendern är tillverkad i papp.

Instruktioner:
Öppna luckan för dagen och välj en av dem 3 aktiviteterna. När du valt något kan du inte fega ur, dock kan din partner fega ur en gång. Om din partner fegar ur får du välja en ny aktivitet från luckan. Alla aktiviteter måste ske på samma dag såvida inte annat anges. Bestäm er för vem som ska öppna jämna datum och vem som ska öppna ojämna datum, fortsätt öppna luckorna tills de tar slut. Ett tips är att öppna tidigt på dagen, då vissa aktiviteter kanske kräver planering.

Kalendern mäter ca 21 x 30 cm.

Säljs styckvis.
5 3

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Den var bra och rolig samt varierande! Blir nog en ny nästa advent 🌟

Betyg:5av 5

Detta är en kalender alla borde köpa. Den påverkar Er väldigt positivt och gör att Ni får ett trevligare och roligare liv tillsammans. Tack för en perfekt kalender.

Betyg:5av 5

Den var bra!

Andra köpte också