Siffer- & Bokstavsballonger

Sifferballonger är bra till många saker, att visa åldern på den som fyller år, att berätta vilket år det är inför nyår eller att helt enkelt fira en siffra man uppnått på något sätt, kanske har du sålt 10 hus eller 500 lådor med godis. Dessa ballonger kan vara fyllda med helium eller luft. Bäst effekt får man ju såklart när det är heliumballonger formade som siffror! Vi har sifferballonger i många olika färger, som t.ex. rosa, pastellblått och roséguld. Dessutom är det kvalitetsballonger till ett billigt pris.

Bokstavsballonger kan man använda till praktiskt taget vad som helst! Stava ut födelsedagsbarnets namn, ord som har med temat på festen att göra eller helt enkelt avslöja namnet på ett barn som skall födas. Dessa finns även dom i massor av olika färger, bokstavsballonger i guld, silver, rosa och blått. Folieballonger i form av bokstäver går även dom att fylla med både helium och luft.

Alla dessa ballonger blir perfekta som partyballonger eller vad man nu kan tänka sig använda dom till, vi har samlat ett stort utbud på ballonger som går att fyllas med helium och luft. En kategori med allt man kan tänka sig behövas i ballongväg när det vankas stora tillställningar, högtider eller kalas.

+ Visa mer