1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

INTEGRITETSPOLICY

Partyhallen AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

Du kan känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

När du besöker vår webbplats, köper våra varor eller kontaktar oss samlar vi in och behandlar personuppgifter om dig.

Varför vi behandlar personuppgifter:

  • För att kunna fullgöra våra avtal gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp, betalning och fakturering.
  • För att ge dig relevant information och erbjudanden i nyhetsbrev
  • För att ge kundservice: besvara frågor och rätta felaktiga uppgifter
  • För att följa lagstiftning såsom bokföringslagar

Dessa personuppgifter innefattar:

  • Namn
  • Leverans- och fakturaadress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • IP-adress och info om din användning av vår hemsida
  • Uppgifter om dina köp

Om du väljer att skriva ett kundomdöme eller ladda upp en bild på någon av våra produkter kan vi komma att publicera informationen tillsammans med ditt namn på vår hemsida. Om du ångrar omdömet så kan du kontakta oss för att få det raderat.

I samband med att du gjort ett köp hos oss ligger det ett ansvar på oss att leverera din order. För att vi skall klara av detta behöver vi vissa personuppgifter från dig som vi även behöver lämna vidare till tredje part för att kunna fullfölja och leverera din beställning.

Om du vill göra ett köp på vår webbsida krävs det att du accepterar cookies hos oss. Cookies är en liten fil som din dator, mobil eller liknande tar emot när du kommer till vår hemsida. Vi använder cookies för att kunna analysera trafiken på vår websida. Du kan när som helst radera cookies och du kan även ställa in din webbläsare att inte acceptera några cookies. Om du stänger av cookies kommer du inte att kunna handla, eftersom kundkorgen kräver cookies för att fungera.

Via cookies får vi kännedom om vem som besökt oss under en given tidpunkt. Vi kan även personalisera våra erbjudanden till dig genom att följa vilka produkter du klickat på. Vi kan genom detta även presentera information och erbjudande till dig på andra websidor.

Vi använder både egna cookies och från tredje part.

Vi ser alltid till att dina personuppgifter är skyddade hos oss. Du kan när som helst be om att få dina uppgifter borttagna.