Tårtbilder

Funderar du över hur du ska göra med tårtan inför barnkalaset eller annan tillställning? Du kan vara lugn, du har kommit helt rätt. Partyhallen erbjuder fantastiska tårtbilder som livar upp alla vanliga tårtor och gör dem till en riktig överraskning. Alla våra tårtoblat är ätbara och superenkla att fästa på valfri tårta. Din tårta kommer bli så fin att du nästan inte vill äta upp den!

Så att skapa den perfekta tårtan till temat är inte längre särskilt svårt, utan kräver bara en enkel knapptryckning och sen att lägga bilden på tårtan, vi har även tårtband och tårtdekorationer utöver tårtbilderna. Tårtdekorationerna kan även sättas i muffins. Glöm dessutom inte att köpa gelatin, då tårtbilder är torra produkter som kan behöva mjukas upp lite innan de fästs på tårtan.

Hos oss hittar du mängder av tårtbilder med de flesta kända karaktärer, vi har exempelvis massor av Frost tårtbilder för att skapa en fin och unik Frost tårta till kalasbarnet. Du finner även en hel del tårtbilder med Spiderman, Batman, Musse & Mimmi Pigg, Nalle Puh, Star Wars, Draktränaren och mycket mer. Helt enkelt ett fullt sortiment skapat just för att du ska kunna hålla i den häftigaste festen med det coolaste temat.

+ Visa mer