Spiderman Chokladpålägg med Överraskning

5 kr
Tillf. slut
Prel. åter i lager: Okänt
Art.nr: 14413


Det här chokladpålägget med en Spindelmannen leksak är inte bara choklad, utan även hasselnötskräm och har flingor i sig. Spindelmannen skulle nog digga den här nötkrämen, då den är lätt att ha med sig när man är på gång och enkel att bre på eller äta direkt ur förpackningen! Passar som snack på ett Spindelmannen kalas, eller ett enkelt Spiderman eller Spindelmannen godis för barnet som helt enkelt älskar Spiderman. Ett Spiderman kalas blir komplett med det här chokladpålägget.


Spiderman Chokladpålägg med Överraskning innehåller ett choklad- och hasselnötspålägg med flingor i, en sked medkommer för enkel förtäring och du får även en leksak.

Säljes styckvis.

Ingredienser : Vegetabilisk kostfiber, vegetabiliskt fett (shea, solros, safflor, kakaosmör), socker, knaprigt vete (vetemjöl, fullkornsmjöl, fruktos, vetegrodd, socker, bakpulver : natriumbikarbonat, korn malt extrakt, kornmjöl, salt) hasselnötter, mjölkprotein, fruktos, lågfett kakaopulver, förtjockningsmedel : kalciumkarbonat, emulgeringsmedel : soja lecitin, naturliga smakämnen.

Så tyckte andra om produkten

0 Recensioner
Skriv en recension!


Betyg:
Personer som köpte denna produkt köpte också