1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34
Halloween Ballong LED Maracaloon

Halloween Ballong LED Maracaloon

29 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 13707
Lys upp den skräckslagna Oktober-kvällen med en Halloween Ballong LED Maracaloon som både höjer stämningen, och agerar ljus i mörkret. Den roliga prylen har ett handtag vilket innebär att du i stort sett har en Halloween ballong med LED som du leder med ett handtag. Ett ljus i mörkret vid Halloweenfesten som kan användas av hela umgänget!

Halloween Ballong LED Maracaloon består av en enfärgad ballong som är fastsatt till ett greppvänligt handtag tillverkat av plastmaterial. Ballongen har tryck av ett av flera Halloweenmotiv frampå, och kommer dessutom med en inbyggd LED-lampa som lyser i upp till 20 timmar. Det medföljer även ett rep som kan fästas kring öglan på handtaget, detta för att placera ballongen kring halsen eller hänga den någonstans.

Hur gör jag?
1. Fyll upp ballongen genom att blåsa vid underdelen av handtaget.
2. Dra i fästet (på undersidan) för att försluta ballongen och samtidigt tända LED-lampan.
3. Ballongen är nu redo att användas.
4. Vill du tömma luften på ballongen så trycker du på fästet istället för att dra på den, detta släcker även LED-lampan.

Storlek: cirka 25 cm i diameter.

Material: Naturgummilatex.

Säljes styckvis i osorterad motiv, d.v.s. att vi slumpmässigt väljer ut färgen (orange eller vit) och motivet på din ballong.

Tillbehör

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också

Liknande produkter