1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34
Halloween Ballong LED Gigaloon

Halloween Ballong LED Gigaloon

99 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 13706
Denna stora Halloween Ballong med LED är i stort sett motsvarande till en alldeles egen måne vid Halloweenfesten. Det blir den perfekta stämningshöjaren som bidrar till en mystisk atmosfär i det besatta spökhuset. Halloween ballongen kommer med de rätta tillbehören vare sig du väljer luft eller helium, och blir en av höjdpunkterna vid den skräckfyllda Oktober-högtiden.

Halloween Ballong LED Gigaloon är tillverkad av foliematerial, med väldigt symboliska Halloweenmotiv tryckta omkring. Ballongen har en inbyggd LED-lampa på insidan som lyser i upp till 20 timmar, och enkelt sätts på med hjälp av en praktisk ON/OFF knapp. Den högkvalitativa folieballongen är självförslutande, och kan fyllas med luft, alternativt helium.

Använder du dig av luft så medföljer det ett tjockt sugrör som du fyller ballongen med, samt ett rep som du kan knyta fast vid ballongens översta ögla, vilket får den att se svävande ut. För helium-användare ingår det en svartfärgad, dekorativ ballongvikt med ett långt band.

Storlek: cirka 62cm i diameter.

Säljes styckvis.

Tillbehör

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också

Liknande produkter